Jesusmanifestationen 2010 ett frånfälle?

Jesusmanifestationen 2010 ett frånfälle?

Bara 1500 besökare på ”bönemöte” i Filadelfia Stockholm, det ser ut som att antalet medverkande blir allt färre, år 2010 blev den s.k. Jesusmanifestationen allt mer tunn flytande, förra årets siffror blåstes upp från antagna siffror som 12 000, sedan kom nästa bud, 14 000, och ytterligare ett bud på 18 000. 2010 ser ut att ha förlorat ett större antal deltagare, annars hade man utbasunerat detta med expressfart, det är en viktig del i deras ”kampanj” för att kunna manipulera de som tror vad som helst!

Ekumenisk/karismatisk bön med sitt inslag av New Age kult, mystik etc, och friserade böneformler, vad slags bön blir det? Oavsett antalet som ingår i dessa mantra- böner så är det fortfarande en surdeg, eller främmande eld!

Man spär på med att invandrar grupper skulle alliera sig med denna ekumeniska/karismatiska bland-religion, vilket inte är sant, då de flesta jag personligen känner från flertalet invandrar församlingar har starkt reagerat mot den förmenta Jesusdemonstrationen, för dem är det sedan länge klart att det rör sig om villfarelse!

”Invandrarförsamlingar på plats på Jesusmanifestationen”

Det är hela tiden fråga om att kunna ge intryck av att ”alla var med” myten!

Exempel på dessa invandrar-kyrkor synes bestå av 2 missionförsamlingar, ekumeniska och liberal-teologiska sedan länge.

Hur som helst så var uppvisningen på plattan det som skulle bli blickfånget för dagen,

Linnea Widén säger efteråt att hon är extremt nöjd.

”Alla dansen” var en del av programmet på Sergels torg i samband med Jesusmanifestationen. Tanken var att göra något inbjudande, något som alla kan var med i.

Alladansen – Envar, Varenda en, koalition, förbund, allians, pakt, entente, union, bundsförvantskap, sammanslutning, hela alltet, rubb och stubb, Allihop, Samtliga, Allesammans, Hela surven, Hela bunten,

– Vi har försökt göra tematFölj med och semer visuellt.

Temat – ämnet, stoffet, motivet, grundtanken, genomgående ämnet, ledmotivet, huvudfrågan, tongången, melodien, visan, melodin, stilen, uppsatsen, essän, studien, artiklarna, studierna, utredningen, skriptum, skriptumet, skrivövningen, krian, gruppen, servisen, satsen, uppsättningen, garnityret, utsmyckningen, prydnaden, dekorationen.

Jag har hela tiden sagt att det inte får bli något internt hallelujamöte. Vi ska möta människor där de där, säger producenten Linnea Widén.

”Alladansen” inspirerades av dansen i slutet av filmen ”Slumdog millionarie” och av dansgruppen Bounces hyllning till Michael Jackson, där hundratals människor samlades just på Sergels torg för att hylla den bortgångne popsångaren, ”Kungen av pop”.

– Jag vill att rörelserna ska tala men jag skulle inte kalla det lovsångsdans. Det är för begränsande.

Hon väljer ordet sökardans när hon ska beskriva koreografin.

– Kompositionen som helhet är uppbyggd av bilder eller fragment ur situationer och känslor man möter i livet. Jag vill skapa igenkänning samtidigt som jag vill peka i en riktning. Men jag skulle inte kalla det evangelisation i vanlig bemärkelse.

– Dansen är ju som ett eget språk som kan tala till det innersta, när orden inte räcker till. Den kan hjälpa en att se och förstå saker om sig själv, andra och om Gud. På så sätt kan den vara väldigt profetiskt.

Väldigt – fruktansvärt, hiskligt, kolossalt, jättelikt, rysligt, hemskt, gigantiskt, skyhögt, överväldigande,

Det är kostsamt att hela tiden behöva erbjuda rader av underhållning och fascinerande, tjusande, fängslande, bedårande, shower inom den katolska/karismatiska kultrörelsen!

Snart besöker Benny Hinn Livets Ord! 2010

Jag har svarat på bloggen Isaskar som har ett mycket bra inlägg.

Spiritist på Livets Ord???

Av isaskar

Ja, nu kan vi göra listan, som vi såg här, längre:

Om nu Jesus kan vara Allah och vi kan ha ”mjukporr” i kristna dagstidningar… och Yoga på Nyhemsveckan… samt meditation för pastorer… Så varför inte en spiritist på Europakonferensen???

Kära nån. Mannen talar med döda!!!!

Menar denne man att han träffar Kathryn Kuhlmans ande som leder honom…???

Enligt HBO så säger han även: ”Jag använder hyptnotiseringstekniker för att få människor att må bättre under mina crusades”

Bra inlägg Isaskar, visst är det fråga om spiritism, i samtliga fall du beskriver!

Idag har de fått ”moderna” -modifierade namn med påklistrade etiketter! På det sättet kan man föra in dessa läror på smygvägar!

Den karismatiska/katolska rörelsen är fylld av dessa, då de är en rival, imitation av Den Helige Ande!

Bibeln beskriver dessa som kommande upp ur avgrunden, vars furste är Apollyon!

På min blogg har jag lagt in en länk till Jesse Penn Lewis som har en av de mest klargörande beskrivning på vad de består av!

http://gospelofchrist-bibel.blogspot.com/2010_05_01_archive.html

Med tanke på de otaliga falska och vilseledande läror som förekommer inom den karismatiska rörelsen med ”visioner, drömmar, änlauppenbarelser, New Age, mystik, Khundalini, påståenden om guds tilltal som står över det skrivna Ordet m.m.” Så kan vi se hur dessa blivit vilseledda genom främmande läror”

I de karismatiska sammanhangen finner du också alla dessa böcker med vilseförande läror där ingår alla falska herdar såsom Benny Hinn, Joel Osteen och de övriga ockultinfluerade (Hinduism) böckerna!

Det är ett Kristuslöst evangelium, med tomma fagra ord och löften!

Att man förnekar sanningen och gör lögn kan inte en förblindad skara inse då de vandrar på olydnadens väg!

Lockade av ”framgång” tilltalas de i köttet, det köttsliga sinnet, och låter sig drivas iväg av allehanda främmande läror!

I Upp 187:2 beskrivs de som demoners läror, där de också benämns som ekumenikue, vilket borde få åtminstone de Bibeltroende att förstå att det vi ser idag är ett uppfyllande av vad Bibeln förutsagt!

Vi uppmanas att gå ut ifrån dessa, så att vi inte gör oss delaktiga i deras synd och får dela av dess pina, plåga, pest, kväljningar, (bedevillment) – förvirring, komplikation, förhäxning!

Obfuscation – komplikation, förvillelse, fördunklande

Bewilderment, puzzlement, bemusement, mystification, bafflement, befuddlement

För mer information gå till dessa länkar:

Benny Hinn Catholic-mystic http://www.jesus-is-savior.com/Wolves/benny_hinn-catholic.htm

Shocking facts about Benny Hinn http://www.jesus-is-savior.com/Wolves/benny_hinn_facts.htm

Articles on the false teacher Benny Hinn. http://www.deceptioninthechurch.com/bhinn.html

Googla på: The Confusing World of Benny Hinn, The Many Faces of Benny Hinn

Inlagt av Leif Berg

Annonser

Publicerat på 25 maj, 2010, i Ekumenisk/karismatisk förförelse, Karismatisk förförelse, Okategoriserade. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: