Vad händer inom Hemmets vän och Kd:s?

Svenska kyrkopolitiker sjöng för påven

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=200325

Publicerad: 2010-01-21 10:07 | Uppdaterad: 2010-01-21 16:06

En grupp kristdemokrater från Sverige sjöng för påven Benedikt XVI i går – och fick applåder av honom.

Det var 33 avgående, tillträdande och omvalda kyrkomötesledamöter inom Kristdemokrater i Svenska kyrkan (KR) som under en Romresa deltog i onsdagens audiens i Vatikanen.

– Vi presenterades av en präst som ”Christian Democrats in the Church of Sweden” och passade då på att sjunga ”Han är med oss alla dagar intill tidens ände” – dessutom i trestämmig kanon, berättar Lennart Sacrédeus från Rom.

Bland sångarna fanns ingen mindre än Margit Borgström, en gång i tiden rikskändis som dirigent och ledare för tv-serien ”Hela kyrkan sjunger”. Numera är hon KR-ledamot i kyrkomötet.

– Påven applåderade  – och vi tillbaka, berättar Lennart Sacrédeus, som tycker att det hela var en stor upplevelse.

Hasse Boström

Nyhetschef och reporter

hasse.bostromdagen.se

Kommentar

Angående sången som sjöngs inför påven ”Han är med oss alla dagar intill tidens ände” kanske de också bad ”Påven vår som är i vaticanen, innocent är ditt namn, ske din vilja på jorden såsom i Vatikanstaten …”!

Den ekumeniska rörelsen infiltrerar snart alla sammanhang och KDS har nu givit sin hyllning till… påven!

Upp 18:4 Och jag hörde en annan röst från himmelen säga: ”Dragen ut ifrån henne, I mitt folk, så att I icke gören eder delaktiga i hennes synder och fån eder del av hennes plågor.

P.s. Kd:s omfattas av de ekumeniskt sinnade på Hemmets Vän som nu har blivit politiskt drivande inför valrörelsen, en sekulariserad tidning med ett förflutet varande inom frikyrkorörelsen! Nu på stark drift inom ekumenik och politiska intressen!

Förkunnare (titulerade pastorer) inom den karismatiska (kaos) rörelsen har gett sig hän åt politisk propaganda och inomvärldsliga makt begär!

KD:s står som det moraliska visiret nu i en tid av upplösning, sönderfall och undergång, och här ser vi prov på vart det bär hän!  Som sagt alla vägar bär mot Rom!

KD:s en politisk, religiös hydra!

Mat 18:6 Men den som förför en av dessa små som tro på mig, för honom vore det bättre att en kvarnsten hängdes om hans hals och han sänktes ned i havets djup

Mat 18:7 Ve världen för förförelsers skull! Förförelser måste ju komma; men ve den människa genom vilken förförelsen kommer!

Inlagt av Leif Berg

Annonser

Publicerat på 11 juni, 2010, i Ekumenisk/karismatisk förförelse, Karismatisk förförelse. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: